Skip links

Smart Energi blir en del av Yve-konsernet

Smart Energi blir en del av Yve-konsernet, som fra før av består av de lokalt forankrede strømselskapene Kraftriket og Polar Kraft.

Endringene trer i kraft fra nyttår. Smart Energi vil fortsette som eget selskap, med egen ledelse og 15 ansatte i Fredrikstad. Fredrikstad Energi vil komme på eiersiden i Yve, sammen med flere andre lokalt forankrede energiselskaper hvor kommuner er på eiersiden.

Kundene til Smart Energi vil ikke merke endringer, men på sikt er et viktig mål at kundene oppleve verdien av flere og bedre produkter, tjenester og teknologi.

Les også: Smart Energi blir en del av Yve

Administrerende direktør Mona Askmann i Fredrikstad Energi ser behovet for vekst i Smart Energi, for at selskapet skal kunne fortsette å levere gode kundetjenester.

– Jeg er veldig glad for at strømselskapet nå kommer inn i et konsern som kan bidra med ytterligere kompetanse på krafthandel og digitale tjenester. Samtidig blir de ansatte i selskapet værende i Fredrikstad Energis lokaler og vil fortsette å være en del av teknologimiljøet vi har innenfor energi i Fredrikstad, sier Askmann.

 

Smart Energi: 

  • Smart Energi AS er en norsk strømleverandør med hovedkontor i Fredrikstad. Selskapet har 15 ansatte.
  • Smart Energi ble stiftet i 2010, og selskapets mål er å jobbe for å gjøre strøm enkelt, trygt og grønt for kundene.
  • Smart Energis visjon er å være steget foran.
  • Smart Energi har siden oppstarten vært en del av Fredrikstad Energi-konsernet, som har drevet virksomhet i Fredrikstad-regionen i over 125 år.
  • I tillegg til merkevaren Smart Energi, tilbyr selskapet også strømavtaler under merkevarene Askøy Energi, Røyken Kraft, Follo Energi og Kragerø Kraft.
  • Smart Energi jobber for å skape langsiktige verdier for samfunnet og eierne ved å være en effektiv driftsorganisasjon, en ansvarlig samfunnsaktør og en god arbeidsgiver.
Nettside av GP Marked