Skip links

Strømselskapet vårt fortsetter å vokse

Smart Energi har i dag inngått avtale om leveranse av strøm og samarbeid om utvikling av klimavennlige løsninger for Fredriksborg Eiendom.

«Smart Energi har hatt en jevn økning innenfor bedriftsmarkedet i Fredrikstad-regionen, og denne avtalen viser at vår lokale tilstedeværelse, kombinert med en skalerbar modell og kostnadseffektivt kraftkjøp, er attraktiv for næringskundene i regionen» kommenterer administrerende direktør, Hilde Bekkevard.

Fredriksborg sin visjon handler om å sette spor og etterlate et positivt inntrykk hos alle selskapets interessenter. «Vi skal skape et godt byliv og har en bevisst holdning til arkitektur, kvalitet og miljø. Klimaendringer er en av våre tids største utfordringer og vi skal aktivt jobbe for å redusere klimaavtrykket vårt. Vi tror et samarbeid med Smart Energi nettopp vil bidra til dette» uttaler driftssjef i Fredriksborg, John Olav Aarum.

I bloggen kan du lese mer om hvorfor Fredriksborg Eiendom valgte Smart Energi som sin strømleverandør.

For ytterligere informasjon, kontakt salgssjef Geir Berntsen på epost geir.berntsen@smartenergi.com / mobil 412 31 263 eller administrerende direktør Hilde Bekkevard på epost hilde.bekkevard@smartenergi.com / mobil 920 32 092.

 

Nettside av GP Marked