Skip links

Inngår energisk samarbeid!

Fredrikstad Ballklubb har hatt en fantastisk sesong og har vært på frierferd til byens næringsliv for å sikre forutsigbarhet rundt klubbøkonomien og videre satsning. Det er derfor en stor glede for oss å dele at Fredrikstad Energi har signert Gullpartneravtale for de to neste sesongene!

FBK og Fredrikstad Energi har tidligere samarbeidet rundt utvikling av juniorspillere, men etter et par års pause tar partene nå samarbeidet steget videre.
«Det er tre elitelag i Fredrikstad; FFK, Stjernen og FBK. Vi har gjennom flere år bidratt på ulike nivåer til alle tre klubbene. FBK legger bak seg en sesong som gjør dem attraktive som sponsorobjekt, men vi er også opptatt av å gi støtte til en klubb som bidrar i positiv retning til det generelle kvinneunderskuddet i idretten. Yngre jenter trenger også rollemodeller og vi håper at andre aktører i Fredrikstad nå også går inn og støtter klubben,» sier administrerende direktør i Fredrikstad Energi Marked, Terese Troy Prebensen.

FBK har som kjent blitt belønnet med en historisk plass i sluttspillet i årets eliteserie.

«Vi er glade for at Fredrikstad Energi ønsker å bidra til toppsatsningen på kvinnesiden i byen! Vi er stolte av å ha med en kreative og fremtidsrettet aktør i Fredrikstad på laget og satser på en ekstra energiboozt gjennom samarbeidet med vår ferskeste gullsponsor,» sier Markedssjef i FBK, Terese Thulin.

Mer informasjon:

Terese Troy Prebensen, Fredrikstad Energi, telefon 958 61 254
Terese Thulin, FBK, telefon 412 87 414

 

Nettside av GP Marked